Onze Afhaalpunten

Waar kan u terecht voor uw medicatie, vitaminen en cosmetica?

Als u een bestelling plaatst via de website, kan u ofwel de (niet-voorschriftplichtige) producten thuis laten leveren of u kan ze afhalen in een van onze afhaalpunten...

1. Apotheek Vos

Ons belangrijkste afhaalpunt is uiteraard de apotheek zelf. Daar kunnen wij u nog extra advies verstrekken en eventuele wijzigingen aanbrengen aan uw bestelling. Op dit adres dient u ook uw voorschriftplichtige geneesmiddelen af te halen.

Adres:
Vrijwilligersplein 8
3500 Hasselt

Afhalen kan tijdens de openingsuren tot 18.30u.

2. Afhaalkastjes

Buiten de openingsuren kan u gereserveerde geneesmiddelen en gezondheidsproducten afhalen in afhaalkastjes die zich in de voorgevel van de apotheek bevinden. Via mail ontvangt u dan van ons de kleurcode om deze te openen. Een reservatie blijft enkel tot de volgende morgen – of in het geval van weekend tot maandagmorgen - in het afhaalkastje beschikbaar.

3. Thuislevering

Vanuit onze apotheek wordt als bijkomende service de persoonlijke levering aan huis voorzien. In bepaalde omstandigheden is het niet haalbaar om zelf de producten mee te nemen naar huis. In die gevallen wordt voorzien in een levering aan huis hetzij door de apotheker zelf hetzij door de firma waar de producten/apparaten zijn aangeschaft, hetzij door Bpost. Let wel, geneesmiddelen op voorschrift mogen bij wet niet verzonden worden. Maar u kan ze wel reserveren.

In sommige omstandigheden kan de apotheker medicatie aan huis bezorgen indien aan volgende voorwaarden is voldaan: u woont in de stad/gemeente waar onze apotheek gevestigd is; u bent klant in onze apotheek; u verkeert in de onmogelijkheid om de medicatie zelf af te halen en u heeft ook niemand die de medicatie voor u kan afhalen. Anderzijds kan de apotheker ook geneesmiddelen voor u klaarleggen in de apotheek.